Even kennismaken? Bel ons op 06-48121778

OVER ONS & DIENSTEN

Bachelor in het Bedrijfsmanagement

Boekhouder Support richt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt. Bij deze laatste groep richt de praktijk zich zowel op mkb-ondernemers met personeel als op de zogenaamde zzp-ers.

 

De werkzaamheden strekken zich uit van het verzorgen van allerhande belastingaangiften (inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, dividendbelasting) tot het verstrekken van de meest uiteenlopende belastingadviezen.

 

Onze diensten

Het klantenbestand varieert van kleinhandelaars tot managementvennootschappen. Onze dienstverlening is vooral gericht op kleine – en middelgrote ondernemingen. Dit zijn naast de algemene vennootschapsvormen zoals eenmanszaken, VOF en B.V. 

Elke klant krijgt een dienstverlening volgens zijn wensen en noden. Deze worden samen met de klant overlegd en bepaald. Een individuele aanpak is gegarandeerd voor elke dossier. Bij ons bent u geen nummer!

Boekhouder Support verzorgt uw administratie tot in de puntjes en verstrekt praktische en bruikbare belastingadviezen over allerhande fiscale onderwerpen tegen een zeer gunstig en concurrerend tarief. Boekhouder Support is als zelfstandig gevestigde belastingadviseur aangesloten bij het register belastingadviseurs. een betrouwbare club die garant staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren zoals o.a. kapperzaken, zorgverleners, bouw, horeca en detailhandel.

Copyright 2020

gallery/IMG_1366
gallery/IMG_1366